Tippelde UFC on ESPN 12 Poirier vs. Hooker
MMA

Tippelde UFC on ESPN 12 Poirier vs. Hooker


A UFC immár menetrendszerűen szállítja vasárnap hajnali 2-től aktuális gáláját. A szervezők ismét megpróbálták kihozni a legtöbbet korlátozott lehetőségeikből. Ismételten igen jó párosítások várnak ránk. Csekkoljuk le őket közelebbről!

Dustin Poirier vs. Dan Hooker

Hooker nagyobb ütőtávval indul neki a derbinek, Poirier pedig fordított alapállású, de előbbitől nem áll távol, hogy bunyó közben állást váltson. Poirier kevéssel több ütést visz be és kevesebbszer találják is el. A földre viteleket is ő erőlteti jobban, de Hooker ezek ellen nagyobb eséllyel védekezik, igaz, hogy Poirier van jobban rajta a feladásra kényszerítésen.

A jobb állóharc, levitelek és földharc okán mi Poirier győzelmét látjuk esélyesebbnek.

Mike Perry vs. Mickey Gall

Gallé a nagyobb ütőtáv és még az alapállását is hajlamos megfordítani bunyó közben. Perry üt többet és valamivel jobban is védekezik. A földre vitelek terén fordított a helyzet, Gall csinál belőlük többet és Perry védekezik ezek ellen jobban kettejük közül, ugyanakkor Gall eléggé rajta van a feladásra kényszerítésen.

Perry állóharca és KO ereje potensebb, mint Gallé, akinek leginkább ellenfele levitelén és kopogtatásán kellen dolgoznia. Ennek hatékonyságára viszont, Perry levitelvédelme miatt nem látunk sok esélyt, így utóbbinak szavazunk bizalmat.

Brendan Allen vs. Kyle Daukaus

Daukaus fordított alapállású, eddig veretlen és egy kivételével minden bunyóját feladásra kényszerítéssel nyerte. Allen eddig mindkét UFC meccsét idő előtt hozta. Eddig csak olyan arcoktól kapott ki, akik már az UFC-ben bunyóznak.

Allen is elég jól kopogtat emellett kiütést érő találatok is vannak a kezeiben, így az ő győzelme tűnik megalapozottabbnak.

Gian Villante vs. Maurice Greene

Villante felrándul nehézsúlyba, így erősen esélyes, hogy Greene fog nagyobb súllyal bemérni, akinek emellett az ütőtávja is nagyobb.  Állóharcban hasonló mutatókat produkálnak, bár Greene kevesebb találatot szerez. Egyik fél sem erőlteti a földharcot, de Villante védelme ezen a területen a jobbak között van.

A fizikai előnyök, kevesebb kiütéses vereség és kapott találat nálunk Greene felé billentik a mérleg nyelvét.

Sean Woodson vs. Julian Erosa

Woodson második UFC bunyójára készül. Erosa jó ideje van a bizniszben, de nem igazán sikerült nevet szerezni magának a legjobbak között. Woodsoné a nagyobb ütőtáv, Erosa ugyanakkor fordított alapállású. Erosa egészen sok ütést visz be, de maga is sokat kap. A földharcot nem erőltette UFC karrierje során.

Woodson veretlensége, Erosa kiütéses vereségeinek száma és gyenge UFC karrierje számunkra Woodson sikerét vetítik előre.

Az est további esélyeseinek névsora: Pena, Maverick, Boser, Brahimaj, Zalal, Hansen.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá