Tim Kennedy elkeseredésében kihívott MINDENKIT
MMA

Tim Kennedy elkeseredésében kihívott MINDENKIT


Verekedni akar… nagyon… és már leszarja, hogy kivel, csak legyen meg a bunyója.


Ahogy azt már tudjátok, Rashad Evans-nek gondja akadt egy újabb Atlétikai Bizottsággal is, így New York után Toronto-ban sem lép ketrecbe. Ezzel ellenfele, Tim Kennedy szív a legnagyobbat. Azóta is ellenfelet keresnek neki.

Egyelőre nem tudjuk, mi lesz szegénnyel, de két gála óta bizonytalan, szóval esélyes, hogy edzőtábor időtartama szempontjából rekorder a srác, ő készen áll. Felröppent a hír, hogy a UFC 205-ön súlyt hozni nem képes Kelvin Gastelum ugrik be, de őt felfüggesztették. Kennedy pedig, ahogy tette azt a UFC 205 bunyóhete alatt, megint kihív mindenkit, akit csak lehet. Van akit komolyan, van, akit nyilván kevésbé:

Itt például Anderson Silvát:
Anderson Silva, tudom, eltelt némi idő, mióta utoljára győztél. Én könnyű ellenfél lehetnék. Rossz birkózás, borzaszó állóharc. UFC 206-on?
Vitor Belfort, a UFC 206-nak kell még egy bunyó. Csinálhatjuk köztes súlycsoportban is, hogy ellensúlyozzuk az apukás testedet. #életazUSADAután.

Brock Lesnar, a UFC 206-nak szüksége van rád. Ígérem, nem verlek meg nagyon. A bunyó után még vadászni is lehetne Kanadában.
Patrick Cote, szeva. Milyen az idő odafent? (Vedd úgy, hogy kanadai akcentussal mondtam) Csak az érdekelne, hogy felkerülnél-e torontói card-ra?

Patrick jó arc volt, még válaszolt is:
Az időjárás szar, befagy a seggem. Kösz, hogy kérded, de most volt könyök műtétem, szóval pár hónapig pihi van….rossz az időzítés.


Hát, jelenleg ez van. Szegény Kennedy bárkire rámozdulna már - egy kivétellel. Ez pedig Donald "Cowboy" Cerrone. Ez akkor derült ki, amikor egy Kennedy-rajongó feltette a kérdést, hogy középsúlyú hőse kiállt volna-e a könnyű/váltósúlyú örök beugrós fenegyerekkel a UFC 205-ön. A válasz tréfás és szimpatikus volt.
Nem. Először is, ő a barátom. Másodszor: 40 fonttal nehezebb vagyok nála. Harmadszor: nem akarok még egy vereséget a mérlegemen.

Well played, sir.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá