Thiago Santos vs. Glover Teixeira: szeptemberben!
MMA

Thiago Santos vs. Glover Teixeira: szeptemberben!


Thiago Santos (21-7) óriásit menetelt a félnehézsúlyú ranglétrán. Négy meccset nyert egyhuzamban, az utolsó hármat (T)KO-val fejezte be, kiütötte többek között Jan Blachowicz-ot is, aki ma a harmadik kiemelt az élmezőnyben.

Aztán jött a Jon Jones elleni megosztott pontozásos veresége, amibe majdnem belerokkant, tolószékban volt a meccs után sokáig, az orvosok azt sem értették, hogyan volt képes térdek nélkül küzdeni a bajnok ellen.

A remek bajnoki kihívó ma jelentette be, hogy visszatér, méghozzá szeptember 12-én, Glover Teixeira (31-7) ellen vív főmeccset.

Teixeira (40) egy igazi veterán, de csak négy év van kettejük között, és ő is négy mérkőzéses nyereségszériánál tart jelenleg, legutóbb azt az Anthony Smith-t TKO-zta, akit Jones szintén csak pontozással tudott legyőzni. Ő is összemérte már az erejét Jones-szal, és ő is pontozással kapott csak ki.

Szerintem Örülünk, Vincent.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá