Thiago Santos nem tudja vállalni a Glover Teixeira elleni meccsét
MMA

Thiago Santos nem tudja vállalni a Glover Teixeira elleni meccsét


Október 3-án bunyózott volna Thiago Santos és Glover Teixeira, de Thiagot elkapta a koronavírus, így nem tudja vállalni a bunyót.

Ez már a második alkalom, hogy nem jön össze a párosítás, eredetileg szeptember 12-én harcoltak volna, akkor Teixeira szervezetében mutatták ki a vírust egy héttel a gála előtt.

Santos legutóbb egy ellentmondásos vereséget szenvedett a divízió történelmének legjobbjától, Jon Jones-tól, mindkét térde tropára ment a meccs közben, de becsülettel letolta a bajnoki meneteket, egyesek szerint meg is nyerve a találkozót.

Teixeira már 40 éves, nincs sok ideje hátra az aktív pályafutásából, ezek az elhalasztások nagyon nem tesznek jót neki, az idő ellene dolgozik.

Arról még nincs hír, hogy mit tervez a UFC, hoz-e neki egy másik ellenfelet.

Glover a 4. kiemelt, Thiago-n kívül csak Jan Blachowicz és Dominick Reyes áll fölötte a rangsorban.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá