The Eyes of the Tigers

The Eyes of the Tigers


A küzdősportok része az ütésektől véres nyál, a törött állkapocs, a hiányos fogsor, a zúzódások, vagy a nyílt fejsérülés. De ez az írás most az ilyen sérüléseknél egy sokkal művészibb, néha a  horrorkomédiára emlékeztető műfajt tár az olvasó elé. Olyan rendezvények posztereit mutatjuk be melyek szokatlanok, viccesek vagy ijesztőn rosszak.

1. Az UFC Fight Night Dániába érkezett és ez kitűnő alkalom volt arra, hogy a főmérkőzést vívó két harcos Lego Movie szereplőkké változzon.2. Bob Sapp az a fajta szörny akivel minden jobb így sosem árthat, ha egy olyan gála promo printjén néz nagyon csúnyán, amelyen nem is szerepel.3. Amikor te vagy Steve Mowry és már nagyon szólnál, mert két szakáll közt őrlődsz melyből az egyik a füled cirogatja aztán meglátod, hogy az a szakáll Roy Nelson szakálla és inkább nemám tűrsz.4. Két HARD ROCK egy még HARDABB hegy előtt. Klitschko vs Thompson, amikor a keménységet már nincs hová fokozni.5. Oscar De La Hoya vs Hector Camacho, avagy a Golden Boy és a Macho Man  ütközetét beharangozó kép.6. A fotó, ami akár a Túl a Barátságon című film egyik jelenete is lehetne.A teljes kép nevekkel, dátummal, ökölbe szorított kézzel már egy kicsivel meggyőzőbb.7. Egy újabb Frank Warren art. West Ham szurkolóknak és Budapest Pride felvonulóknak kötelező darab.8. Herol “hóember„ Graham vs Vin “pazmán ördög„ Pazienza mérkőzése végül az angyal győzelmével végződött.9. A Pugnacious Promotions egy létező promóció volt egészen 2011-ig. Tudomásunk szerint ez volt az utolsó előtti event amit szerveztek. A tulaj és egyben a promóter személyében egy Lisa Elovich nevű hölgyet tisztelhettünk.10. Az UFC egyik legrosszabb alkotása. Pedig ekkor már létezett elektromosság, számítógép, vezetékes víz.11. A hét mesterlövész. Igen, megint Warren.12. Így a végére pedig jöjjön egy igazi klasszikus.Írta: Jozi Koller


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá