Thai boksz: Vidakovics Patrik meghódította a Bangla Boxing Stadiumot!!!

Thai boksz: Vidakovics Patrik meghódította a Bangla Boxing Stadiumot!!!


Világra szóló magyar siker messzi földön!

Vidakovics Patrik négy hete egyenesen a Phuket Top Team edzőtáborába repült, hogy felkészüljön élete és karrierje egyik legnagyobb próbatételére és lehetőségére. A kétszeres világbajnok kick-boxer amatőrben, és két profi interkontinentális címe is van. A harcos a 2804 lakost számláló Érsekcsanádból érkezett Thaiföldre, a Vancsik Nándor által vezetett, több sportágban is eredményes Bács-Team csapat tagjaként. Célja az volt, hogy thai bokszban megszerezze élete első győzelmét. A legdurvább az egészben az, hogy Patrik egyből egy főmeccsen kapott szerepet.

Patrik elárulta nekünk, hogyan zajlott a felkészülése, illetve azt is, hogy hogyan aratta le a kemény munka gyümölcsét:
"Napi 2 x 2 órát edzettem hétfőtől szombatig. Felkészültnek éreztem magam, így elfogadtam a meghívást egy muay-thai meccsre november 3-án, a híres Bangla Boxing Stadiumban. Még sosem indultam ebben a sportágban, de kellő magabiztosságot éreztem, valamint az itteni edzőm, Leamthong Leenoi is nagyon jól felkészített. Az est főmérkőzését egy nálam nehezebb francia harcossal vívtam. A boxtechnikámat használva sikerült kétszer is megfogni ellenfelemet, majd az 5. menetben a bírók beszüntették a meccset, így az én kezemet emelték a magasba."A bődületes siker után Patrik elárulta azt is, hogy kick-box meccs lesz a következő:
"Az edzéseket tovább folytatom itt még 3 hétig, majd november 26.-án Kínába utazok egy kick-box mérkőzésre. Köszönöm a szurkolóimnak, hogy otthonról is szorítottak!"Patrik köszönetet mondott Vancsik Nándornak és Földi Krisztiánnak, ugyanis miattuk kerülhetett ki az ázsiai országba.

Gratulálunk!!!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá