Tenshin Nasukawa és Takanori Gomi is bunyózik a RIZIN szilveszteri gáláján

Tenshin Nasukawa és Takanori Gomi is bunyózik a RIZIN szilveszteri gáláján


Jó szokásukhoz híven Japánban rendezi a RIZIN az év utolsó nagy küzdősport eseményét, amellyel kicsit pótolják a UFC-s "szünet" által keltett űrt. A Rizin 26 elnevezésű gálán temérdek (14) bunyót rendeznek, olyan sztárok részvételével, mint a címben említett két bunyós, és Kyoji Horiguchi.

Lehet majd látni 120 kilós japán küzdősportolókat is, ami ugye elég ritka látvány, és az MMA meccseken engedélyezett a focirúgás is.

Tenshin Nasukawa kick-box-olni fog, méghozzá egy kőkemény muay thai-os ellen, Takanori Gomi pedig egy speciális szabályrendszerben harcol majd, ami gyakorlatilag boksz lesz, ahogy elnéztük. Érdekesség, hogy ha pontozással megy végig a találkozó, nem hirdetnek győztest. Ezt máshol bemutató mérkőzésnek hívják, de majd meglátjuk, mi lesz ebből.

Kyoji Horiguchi "normálisan" bunyózik majd, méghozzá MMA-ban, a Rizin harmatsúlyú bajnoki övéért.Ellenfele Kai Asakura, aki 13 mérkőzéses nyereségsorozatát törte meg, amikor 2019. augusztusában kiütötte. Ez lesz a gála főmeccse is egyben.

A nőknél is lesz egy MMA címmeccs, a megüresedett atomsúlyú övért harcol majd Ayaka Hamasaki és Miyuu Yamamoto. Egy olimpikon ezen a rendezvényen mutatkozik be MMA-ban: az illetőt Shinobu Ota-nak hívják, birkózásban lett ezüstérmes a 2016-os Olimpiai játékokon. A veterán Hideo Tokoro (34–30–2) lesz az ellenfele.

Ezen kívül egy kick-box mérkőzés lesz, a többi MMA, úgyhogy elő a popcorn-nal!


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá