Teddy Atlas: Ruiz-nak problémái vannak az evéssel

Teddy Atlas: Ruiz-nak problémái vannak az evéssel


Tegnap előtt érkezett a bejelentés, hogy Andy Ruiz Jr. visszatérhet Charles Martin (28-2-1) ellen, aki második az IBF nehézsúlyú ranglistáján. Ruiz már korábban jelezte, hogy szeretne együtt dolgozni a legendás Teddy Atlas-szal, aki viszont már több ízben is megemlítette, hogy változtatna Ruiz étrendjén.

Legutóbb egyenesen azt mondta, hogy úgy viszonyul Ruiz problémájához, mintha drogfüggő lenne. Szerinte az egyetlen helyes megoldás az lenne, ha Ruiz a felkészülés idejére otthagyná Kaliforniát és odaköltözne hozzá New York-ba, hogy szemmel tudja tartani.

Ruiz a Joshua elleni visszavágóra cca. 128 kilóval mérlegelt, ami úgy 6 kilóval több, mint az első mérkőzésen volt. Mindehhez hozzátartozik, hogy Andy 188 cm magas, szemben Joshuával, aki olümposzi Istenek szobrait szégyeníti meg, ő tíz centivel magasabb, de csak 112,5 kg volt a súlya.

Állítólag Ruiz és Atlas eddig még nem is találkoztak személyesen. Kérdés, mennyire fognak tudni együtt dolgozni, ha már a találka előtt így indítanak. Az is kérdés, hogy a napjainkban már milliomos Andy Ruiz mennyire akarja, hogy egy 63 éves ember az evésről papoljon neki. Az azonban tény, hogy Atlas a legelismertebb bokszedzők egyike, nem véletlen, hiszen számos bajnokot nevelt ki, csak hogy mást ne említsünk, Mike Tyson-t. Őt magát Cus D’Amato mentorálta, aki Tyson első edzője volt.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá