Te szent jobbhorog, mi van itt? Twitter reakciók a UFC 207 történéseire
MMA

Te szent jobbhorog, mi van itt? Twitter reakciók a UFC 207 történéseire


Katt.


A ma hajnali UFC 207 elhozott az év leginkább várt meccseiből párat Cody Garbrand trónfosztási kísérlete Dominick Cruz ellen és persze Ronda Rousey visszatérése képében. A mozgalmas gála eseményeit persze az MMA világa sem hagyhatta szó nélkül. Ahogy várható, az internet fogta magát és elromlott a teher alatt. Lássuk, mit szóltak hozzá!

Amanda Nunes vs. Ronda RouseyEz gáz volt.Baxxxmeg…nem gondoltam, hogy ennyire egyoldalú lesz. Nagyon reméltem, hogy egy kicsit küzdelmesebb lesz.Többé nem fog bunyózni.A fenébe, ezt rossz volt nézni.Te jó ég! Hogy a fenébe hagyhatják, hogy ezt az Edmond-csávó bárkivel is edzősdit játsszon?

Jesszus, Rousey olyan volt, mint egy pinata.MMA, maga egy őrült, uram!Továbbra is Rousey-val vagyok. Miatta szintet lépett a női MMA.Ebből tanulhatna a UFC, hogy fejezze be az olyanok hypeolását, akik nem teszik bele a kemény munkát. Sage, Paige, Ronda. Tojátok az igazi kemény gyerekeket.Nem, Ronda. NEM állhatsz le vele állóharcban. Borzalmas stratégia. Óriási gratuláció Amandának

Cyborg reakciójára kíváncsi voltam. Huncutul kacsintott csak a néni:;)
Most pedig menjetek az eversport.com-ra és nézzétek Gabi Garciát.

Es ez csak néhány a számtalan reakcióból. Gody Garbrandt pedig konkrétan olyat tett Dominick Cruz-zal, amit még senki. Nem is maradt szó nélkül.

Dominick Cruz vs. Cody GarbrandtA Team Alpha Male végül csak lenyomta Dom-ot.Két éve, amikor láttam Codyt edzeni, biztos voltam benne, hogy bajnok lesz. A srácban megvan minden.Iggggen! Cody No Love, olyan büszke vagyok rád. Az első naptól bajnoknak láttalak.Dominick Cruz, egy harcos szíve van benned. Fel a fejjel. A dominanciád a súlycsoportban elképesztő volt.Baszki. Gratulálok, Cody., megérdemelted.Cody elbaszta a fogadási szelvényem, de nem bírok rá haragudniMegint el akar majd kerülni, pedig ő lenne a könnyebb ellenfél kettejük közül.Ennyi, kivarratom a nyakamat. Gratulálok, Cody, legendás teljesítmény.

TJ Dillashaw teljesítménye is felkavarta a bennfenteseket:

T.J. Dillashaw vs. John LinekerÚgy nyomja TJ, hogy Lineker bénának tűnik mellette.TJ igazat beszélDillashaw mellett Lineker annak az egyfunkciós bicskának tűnt, ami valójában is. TJ továbbra is meggyőző, minden szinten.TJ Dillashaw benne van a pound-for-pound top 5-ben

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá