TD|Bulvár: Conort letartóztatták magamutogatásért

TD|Bulvár: Conort letartóztatták magamutogatásért


Mint tudjuk, a visszavonult ír szupersztár a saját yachtján tengeti hétköznapjait és hétvégéit, mert rész vesz egy 180 km-es "teljesítménytúrán".

Pár nappal ezelőtti hír, hogy a USADA teszteléssel zavarta meg a családi idilljét. Bár Conor megengedte, hogy teszteljék (nem koronavírusra, hanem doppingra), azért nem esett neki jól, hogy itt sem hagyják békén. Ez egyébként felcsillantja a reményt, hogy visszatér a UFC-be.

Pár perce jelent meg a másik yacthos hír: állítólag szeptember 10-én magamutogatásért és szexuális erőszak megkísérléséért vitték be a csendőrségre kihallgatni McGregort Korzikán. Elvileg egy bárban történt az eset.Sok részletről nem tudni, de Conor tagad mindent, és a kihallgatás után el is engedték.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá