Távoltartást kért a felesége Matt Hughes-tól családon belüli erőszak miatt

Távoltartást kért a felesége Matt Hughes-tól családon belüli erőszak miatt


Úgy tűnik, a 2017-ben egy életveszélyes autóbalesetet megúszó korábbi váltósúlyú UFC-bajnok nem a legkedvesebb ember a világon.

A UFC Dicsőségcsarnokának tagja nem mehet se a felesége Audra Hughes, se az ikertestvére, Mark Hughes 152 méteres közelébe az erőszakos magatartása miatt. Hogy ez a szám hogy jött ki, azt ne tőlem kérdezzétek, de a lényeg az, hogy a megható felépülése közben, 2017 és 2018 között az egykori bajnok többször is bántalmazta a feleségét és a 15 éves unokaöccsének is "túl kemény nevelést" adott.

A bíróságon elhangzottak szerint Matt fojtogatta a feleségét a fürdőszobában, amikor az nem volt hajlandó odaadni neki az autókulcsot. Ez a balesete az után történt, tehát Audra egyrészt attól félt, nehogy megismétlődjön a baj, másrészt nem találta elég fittnek a férjét a vezetéshez az agysérülése miatt.

Egy kis emlékeztető, milyen állapotban volt Matt (tolószékben ül):Ez még nem minden: a birkózó azzal is megfenyegette a nőt, hogy lelövi, fojtogatás közben azt üvöltözte, hogy: "Ilyen egy fojtás!!!". Audra már beadta a válókeresetet, amivel Matt is egyetért. Mark és Matt egy traktoron veszett össze 2018-ban, a vita során Matt kezet emelhetett Mark 15 éves fiára is.

Akinek egyébként új az infó, hogy Matt-nek van egy ikertestvére is, annak itt van róluk egy kép:Érdekesség, hogy Mark is harcművész, 6-2 a profi mérlege, de már 45 éves, tehát visszavonult.

A jelek szerint Matt 20 éves pályafutásának, 54 meccsének (5 kiütéses vereség), no meg persze a balesetének sok köze van a személyiségváltozásához (korábban nem voltak ilyen botrányos ügyei), krónikus traumatikus enkefalopátia (CTE) lehet.

 


Szólj hozzá