T.J. Dillashaw-nak be van ígérve a címmeccs, ha visszatér
MMA

T.J. Dillashaw-nak be van ígérve a címmeccs, ha visszatér


Kicsivel több mint egy éve tiltották el, a USADA által tiltott szer használata miatt. A Henry Cejudo elleni veresége után derült fény a szerhasználatra, T.J. szerint vészhelyzet volt, azért nyúlt a cucchoz. Állítólag olyan mértékben megviselte a fogyasztás, hogy szervezetében a vörösvértestek kezdtek felbomlani, az általa használt szer pedig megállítja ezt a folyamatot. A korai kiütést is a brutál fogyasztás számlájára írta.

Most, hogy a USADA által kiszabott két éves felfüggesztés a feléhez ért, T.J. úgy tudja, a visszatérése azonnal címmérkőzés lesz, de ha mégsem, reméli, hogy top 5-ös kihívót kap majd ellenfélnek. Bár a reputációjának biztosan nem tett jót az eset, T.J. szerint valahol áldás is az ami vele történt, még ha szégyelli is magát érte. Közben ugyanis átesett két vállműtéten, amit nem tudott volna véghezvinni, ha tovább versenyzik, ezzel azonban elképzelhető, hogy meghosszabbította karrierjét.

Mindenesetre egészen átrajzolódott a harmatsúly, mióta kiesett a szórásból. Cejudo időközben elnyerte ezt az övet is, amit majd Jose Aldo ellen véd meg, ha minden jól megy. Aztán bekerültek a képbe még az olyan feltörekvő nevek, mint Petr Yan, Aljamain Sterling és Cory Sandhagen. T.J. Dillashaw legközelebb 2021. január 19-én léphet szorítóba.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá