T.J. Dillashaw a UFC 280-on szerezheti meg Aljamain Sterling bajnoki övét!
MMA

T.J. Dillashaw a UFC 280-on szerezheti meg Aljamain Sterling bajnoki övét!


Ma jelentették be, hogy T.J. Dillashaw a UFC 280-on fog megmérkőzni Aljamain Sterlinggel, a jelenlegi harmatsúlyú bajnokkal, aki legutóbb óriási meglepetésre legit legyőzte Petr Yan-t.

Sterling eggyel korábban úgy szerezte meg a bajnoki övet Yan-tól, hogy az orosz KO-zta térddel, de mivel ez egy illegális technika volt, így "technikailag" az amerikai nyert.Dillashaw október 22-én – ekkor rendezik a UFC 280-at – lehet újra a divízió bajnoka, immár hatodjára. "Killashaw" egy igazi bunyólegenda, eredményei magukért beszélnek, és már nagyon rég velünk van. Némi árnyékot vet a karrierjére az, hogy 2019-ben lebukott doppingszer (Erythropoietin) használatával, és be is ismerte bűnét – ami nem szokás, általában mindenki hazudik róla, még ez után is, hogy megjöttek a turpisságot bizonyító pozitív doppingminták.

Dillashaw legutóbb Cory Sandhagen-t győzte le, megosztott pontozással.Eredetileg a UFC 279-re szervezte a UFC ezt a bajnoki címmeccset, azonban a tegnap bejelentett Nate Diaz vs. Khamzat Chimaev miatt inkább eltették máskorra, hogy ne egyszerre lőjék el az összes tűzijátékot (ők így spórolnak a "rezsin").

A gálát Abu Dhabi-ban rendezik, tehát egyikőjük sem lesz idegenben, és maximum 5 menetet láthatunk majd, ha végigmegy a találkozó.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá