Szombaton este 6-tól lép ketrecbe Kertész Máté

Szombaton este 6-tól lép ketrecbe Kertész Máté


Az Oktogon 23 gálán bunyózik magyar idő szerint szombaton 18:00 után a magyar kiválóság, Kertész Máté (9-3).

A korábbi bajnoki kihívó a veretlen Bruno Carvalho ellen (4-0) mérkőzik. A portugál versenyző 4 idő előtti finisnél tart, kemény dió lesz, de remélhetőleg Máté még keményebb lesz nála, és ismét egy magyar győzelmet láthatunk MMA-ban!Máté nagyon aktív, legutóbbi meccse most volt januárban, és azt megnyerte pontozással egy kőkemény harcos, Christian Jungwirth ellen, aki beugróember volt az év eleji gáláról kieső Bruno helyett. Carvalho márciusban harcolt megint, Souhil Tahiri-t KO-zta az Abu Dhabi Warriors Fighting Championship rendezvényén.

A promóció tartotta magát az eredeti elképzeléséhez, és újra leszervezte a mérkőzést. A mérlegelés már megtörtént, Máté hozta a súlyát, az alábbi videóban az 53. percben tűnik fel:A mérlegelés után készítettek vele egy interjút is, amelyben "A Hidegvérű" elmondta, gyors kivégzésben reménykedik, és ezt is fogja pusholni.

A gálán szerepel még egy magyar bunyósunk, a félnehézsúlyú Hocz Csaba (7-3) is, akinek Rafael Xavier (8-6) lesz az ellenfele. Csaba egy igazi submission-gép, 7 győzelméből 6-ot ért el ilyen finissel, ezen túl egy kiütéses győzelme is van.

HAJRÁÁÁ!!!!44444


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá