Szolnoki Roland a Hexagone MMA promócióban debütál júliusban

Szolnoki Roland a Hexagone MMA promócióban debütál júliusban


A francia Hexagone MMA nevű szervezet Franciaországban rendezi meg a jubileumi, 10. gáláját, amelyen egy magyar bunyós,  Szolnoki Roland is helyet kapott,.

A promóterként és matchmakerként tevékenykedő Sárközi Róbert egykori profi MMA harcos által menedzselt Roland ellenfele a francia Axel Nobou (2-1) lesz, aki a hazai pálya előnyeit fogja élvezni, és aki legutóbb márciusban bunyózott a szervezetnél, első menetes TKO-val megnyerve a mérkőzését.

A váltósúlyú Roland idén debütált a profik között, de beugrósként kellett mérkőzést vállalnia, egy hét alatt nyolc kilótól kellett megszabadulnia, ez hozzájárult ahhoz, hogy a mérkőzést elveszítette TKO-val az FNC 10 gálán. Most lehetősége lesz szépítenie a mérlegét és megszerezni az első győzelmét a profik között.

A július 28-án kezdődő gálán lesz egy világbajnoki mérkőzés is két női bunyós között, a teljes fight card a képen látható:Szurkoljunk Rolandnak, hogy le tudja aratni élete első győzelmét a profik között!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá