Szexi és halálos: modelltestbe zárt ketrecharcos lány bunyózik áprilisban Budapesten

Szexi és halálos: modelltestbe zárt ketrecharcos lány bunyózik áprilisban Budapesten


Igencsak szemrevaló hölgy érkezik Budapestre, a Bellator április 14-i hibrid küzdősport-gálájára. Lena Ovchýnnikova viszont nem azért jön, hogy a meneteket jelző táblákat cipelje körbe a küzdőtéren, hanem azért, hogy maga is kiosszon néhány méretes pofont: az ukrán lány a rendezvény egyik MMA-meccsén verekszik majd.

Oléna Serhíyivna Ovchýnnikova, vagy ahogy a rajongók ismerik, Lena, feltűnő jelenség. Nem elég, hogy úgy néz ki, mint egy modell, de közben úgy rúg, mint egy ló: a „Vadász”-ként is ismert ukrán lány veterán kick-boxoló, és a Bellator profi MMA-harcosa.

Lena eredetileg tiszta állóharcosként szerzett nevet magának. Kick-boxban már karrierje kezdetén letette a névjegyét: 2007-ben amatőr ISKA Európa-bajnok lett orientális és thai boksz szabályrendszerben. 2009-től már profiként versenyzett, és a folytatásban sem kerülte el a siker: 2010-ben WKF kick-box és thai boksz világbajnok lett, és további címek és kupák elnyerése után 2014-ben a WBC thai boksz világbajnoki trónjára is felülhetett. De ez még nem minden.

Ovchýnnikova már a kezdetektől fogva mérkőzött MMA-ban is, és főképp ukrajnai gálákon 8-0-ás mérleget sikerült összebunyóznia. Ebben a sportban igazán akkor fordult komolyra a helyzet, amikor a makulátlan mérleg és az izmos kick-box eredmények hatására leigazolta India vezető ketrecharc-szervezete, az SFL. Itt már azért belekóstolt a vereségbe, de a rezüméje összességében annyira meggyőzőnek bizonyult, hogy a Bellator, amikor úgy döntött, felépíti a saját női MMA-súlycsoportjait, Lena volt az egyik első, akit leigazoltak.A „Vadász” 2016 februárjában debütált a Bellatorban, és rögtön promóciós történelmet írt: a Bellator 150-en ő és ellenfele voltak az első női légsúlyú bunyósok, akik a szervezet fő programjában csaptak össze. A kansasi mérkőzés nem sikerült neki, egyhangú pontozással kikapott, aztán novemberben pattant vissza a nyeregbe, amikor Tel Avivban legyőzte soros ellenfelét. Áprilisban pedig a budapesti közönségnek mutathatja meg, hogy a csinos pofi kőkemény bunyóst takar.

A Bellator második budapesti rendezvényén OvchynnikovaHelen Harperrel csap össze. Az amerikai Harper is rutinos versenyző, megmérette már magát a UFC bunyóreality-show-jában is, ahol a légsúly legjobbjaitól tanulhatott. Harper eredetileg már tavaly decemberben felhúzta volna a Bellator-kesztyűt, de balszerencséjére ellenfele lesérült – aztán a pótlására érkező beugrós is visszamondta a fellépést. Ha van ebben az ürömben öröm, akkor az mindenképpen az, hogy Harper még jobban ki van éhezve a bunyóra. Egészen biztosak lehetünk abban, hogy mindent meg fog tenni azért, hogy átrendezze Lena bájos vonásait – de közben jól teszi, ha észnél lesz, hiszen a „Vadász” öklei, könyökei és térdei akkor sem lesznek puhábbak, ha gazdájukat szende mosollyal szerelték fel.

A Bellator április 14-i gáláját nem csak Lena és Helen miatt érdemes figyelni, mert kick-box és MMA szempontból is méregerős programot raktak össze a szervezők – ráadásul a promóció a ketrecharc egyik legnagyobb legendáját, RoyceGracie-t is elhozza. A rendezvénynek a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont – minden küzdősport-rajongónak ott helye, mert ennél nagyobb bunyóbuli az évben már nem lesz!

A Bellator gálájára jegyek a Broadway jegyirodákban és a helyszínen válthatók, valamint a TDMG Store-ban. A belépőből hat verzió van, a 4.990 forintos alapjegytől az 59.990 forintos full extrásig.

www.bellator.hu / www.totaldamage.hu / www.broadway.huTámogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá