Szétverte az MMA-ban jártas srác az amerikaifocistát

Szétverte az MMA-ban jártas srác az amerikaifocistát


Az Oklahoma Sooners amerikaifutball játékosának, Spencer Jones-nak a haverja remélhetőleg egy életre megtanulta, hogy NEM kezdünk el verekedni senkivel sem az utcán, mert könnyen lehet, hogy olyan emberbe kötünk bele, aki sokkal jobb, mint mi.

A videón Spencer haverja beleköt egy átlagosnak tűnő, egy fejjel alacsonyabb srácba. Miután verbálisan abuzálta, majd meg is lökte a félénknek tűnő srácot, az erre bepöccent, és beast mode-ba kapcsolt. Minden tudását bevetette, amit MMA-s edzéseken tanult: volt itt minden, boksztól kezdve birkózáson át a jiu-jitsu-ig, Spencer hamar egy hátsó fojtásban találta magát, de a haverja is kapott rendesen:Azért az se semmi, hogy a többiek csak álltak ott, és videóztak.

Ügyvédje szerint Jones a feleket akarta békíteni, nem akart bajt, mégis ő járt a legrosszabbul. Arcát egy négyórás műtéttel kellett rekonstruálni.

A Twitteren jelentkezett az egyik MMA-s srác, Braden Brown (a fekete sapkás, vagyis nem az, aki úgy néz ki, mint Ben Askren), aki elmondta, csak önvédelemből cselekedtek, azt is csak az utolsó pillanatban tették. Állítólag kiskoruk óta birkóznak, testvérek, valamint 12 éves koruk óta MMA-znak.

A rendőrség vizsgálja az ügyet, nem kizárt, hogy mindenkit megbüntetnek.

Askren is kitett egy videót, hogy NEM ő van a felvételen:Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá