Szerződése felbontását kéri Edson Barboza a UFC-től
MMA

Szerződése felbontását kéri Edson Barboza a UFC-től


Váratlan bejelentéssel rukkolt elő a könnyűsúly tornádója a Twitteren: arra kéri a UFC-t, hogy bontsák fel a szerződését. Megköszönte a szövetségnél eltöltött majdnem 10 évet, de indoklást nem mellékelt a bejelentéshez.A 34 éves brazilra az utóbbi időben kissé rájárt a rúd, az elmúlt öt mérkőzéséből négyet nem sikerült megnyernie, utoljára Dan Hooker-t végezte ki egy TKO-val 2018-ban. Barboza az évek alatt kapuőrré avanzsált a könnyűsúlyú divízióban. Aki a bajnoki cím közelébe akart jutni, annak bizony vele is meg kellett küzdenie, neki magának azonban soha sem sikerült a csúcsra jutni.

Elképzelhető, hogy ez a stagnálás is hozzájárult a visszavonuláshoz, bár néhány hónapja még azt pedzegette, hogy egy súlycsoporttal lejjebb próbálkozik majd.

Jelen pillanatban a 10. helyen áll a ranglistán és megküzdött mindenkivel aki számít a sport talán leggyilkosabb súlycsoportjában. Olyan neveket sikerült legyőznie, mint Gilbert Melendez, Anthony Pettis, Paul Felder, Dan Hooker vagy éppen Danny Castillo.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá