Szép kick-box-győzelmet aratott a militanses Berki Krisztofer Hollandiában (videó)

Szép kick-box-győzelmet aratott a militanses Berki Krisztofer Hollandiában (videó)


Egy jóval rutinosabb holland versenyzőt sikerült felülmúlnia.


Ismét Hollandiában portyázott a Militans MMA, és ismét győzelemmel tértek haza. Ezúttal a csapat fiatal kickboxere, Berki Krisztofer lépett sikerrel a kötelek közé a Haarlem Fight Time nevű gálán vasárnap. A kiruccanásról Kemecsei Bálint edző küldött beszámolót és meccsvideót.
Ezúttal két harcost vittem magammal, Berki Krisztofert és Németh Attilát. Eredetileg úgy volt, hogy Góman Renátó, ahogy tavaly is, idén is ringbe lép, de sajnos az utolsó utazás előtti héten megsérült a válla, így ő végül nem tudott kiutazni velünk.

Krisz volt így az egyetlen harcosom, aki versenyzett vasárnap, Attila az edzőtábor miatt jött ki. Krisztofer 18 éves és eddig 6 K-1 meccse volt. Eddig minden ellenfelét legyőzte, így, bár nagyon fiatal, már nyertünk nemzetközi gálán Szlovéniában, és úgy éreztem, készen áll arra, hogy győzzön a világ legerősebb kick-box országában is.

Két hetet edzettünk kint, és végül sikerült egy jóval rutinosabb hollandot legyőznünk Danny Denekamp személyében. A meccset Krisztofer 68 kilogrammban vívta.


Attilának ugyan még csak két meccse volt, ráadásul ő már 31 éves, de annyira elképesztően lelkes és annyit edz, hogy úgy gondoltam, megérdemli, hogy kivigyem. Ilyenkor ők egy fillért nem fizetnek a tréningekért, a teljes edzőtábort állja a Gym Haarlem, cserébe én pedig MMA-edzéseket tartok a teremben. Attila majd április 9-én, Pápán versenyez legközelebb, arra készült kint.

 


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá