Szavazzunk! Cejudo, vagy Dillashaw van jobban kibaszva?
MMA

Szavazzunk! Cejudo, vagy Dillashaw van jobban kibaszva?


Január 19-én szemtanúi leszünk az év első szuperfight-jának, amelynek keretében TJ Dillashaw és Henry Cejudo csapnak majd össze. Azért "szuperfight" ez, mert két súlycsoport bajnoka csap össze, meghozzá nem egy köztes súlycsoportban, de nem ám.

A harmatsúlyú király, Dillashaw (19-3) befogyasztott, hogy beférjen légsúlyba, a legkisebb divízióba, és elcsípje a légsúlyú király, Henry (13-2) grabancát.  Tiszta népmese. Na de félre a tréfával, ugyanis mutatok mindjárt pár friss képet mindkét harcosról, ami azért lesz érdekes, mert a képeket összevetve olyan, mintha Henry túl nagy lenne TJ-hez képest.

Henry fizikumán mindig is látszott, hogy nem igen vicceli el az erősítő edzéseket, de én még ilyen brutális képet sosem láttam tőle:Hozzá képest Dillashaw picikének tűnik, bár ő is szálkás és izmos, mint egy kárászraj. Nem tudni, mennyit vesz ki belőle a fogyasztás, de a bajnok (főleg hátulról) rettenetesen alultápláltnak tűnik:


Kíváncsian várom, mi lesz a Súlycsoportok Közötti Ugrálgatás című sorozat következő részében, bár ahhoz, hogy eldöntsük, mennyire veszélyes dolog ez annak, aki nagyobbat fogyaszt még a szokásosnál is, még pár meccs kelleni fog.Szólj hozzá