Szakadás: Sean O'Malleyt kirúgták egy étteremből nem odaillő dresszkód miatt

Szakadás: Sean O'Malleyt kirúgták egy étteremből nem odaillő dresszkód miatt


Sean O’Malley egy felettébb kínos szituba került nemrég egy étteremben.

"Sugar" a UFC egyik legnagyobb sztárja jelenleg, de a Conor McGregori magasságokhoz még ő sem szagolhat hozzá, magyarán még nem nagyon ismerik fel az emberek.

A mondhatni elég egzotikus külsejű fighter az Ocean 44 nevű étterembe ment vacsorázni, de a személyzet oda nem illőnek találta az öltözékét, ezért kitessékelték a helyről, így egy másik étteremben kötött ki, ahol nem kellett fizetnie a kajáért, mert ott felismerték.

Sugar eléggé felháborodott ezen:
“Ugyanolyan kibszott jól öltöztem, mint szoktam. Azt mondták, 'uram, nem szolgálhatjuk ki, itt dresszkód van'. Mire én, 'Bazdmeg, tudod, ki a fasz vagyok én?' (az eredeti szöveg még jobban hangzik: ‘Bitch, do you know who the fuck I am?' – a szerk.), nem, nem mondtam ezt. Na mindegy, átmentünk a túloldalra, a Toca Maderába, ahol ingyen kajáltunk, mert ott tudták, ki a fasz vagyok én. Ocean 44, basszátok meg magatokat, remélem, leég az éttermetek” – mondta a videójában.Az Ocean 44 weboldalán tényleg az áll, hogy szigorú dresszkódjuk van, aki sportosan öltözködik, vagy a ruhája túl sokat mutat a testből, azt nem engedik be.

Ideteszünk pár fotót arról, milyen "jól" is szokott Sean öltözködni::DD


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá