Sűrű évre készül Tyron Woodley
MMA

Sűrű évre készül Tyron Woodley


A UFC korábbi váltósúlyú bajnoka, Tyron Woodley még két bunyót tervez lenyomni idén. Miután Kamaru Usman után Gilbert Burns-től is kikapott, furcsa mód jól érezte magát, elmondása szerint jó formában volt, sokat és jól edzett az összecsapásra, nincsenek kifogásai, mert mindent megtett a győzelemért.


Nyilván szeretne visszatérni a győztesek táborába, nem a visszavonulást fontolgatja így 38 évesen:


“Szeretnék még kétszer harcolni idén. Ha sikerül összhozni egy meccset hamarosan, akkor november-december környékén ismét ketrecbe léphetnék. Mindenképp szeretnék kétszer bunyózni még. Izgatott vagyok és motivált."Ez különösen jó hír, mert mind Usman, mind Burns ellen motiválatlan volt, nem a régi Woodley-t láthattuk, hanem annak az árnyékát - se. Hiányzott belőle a tűz, a küzdeni akarás, szinte elaludt meccs közben, elismerve, hogy legyőzték-


Erre mondjuk, hogy sokszor a vereség motiválóbb, mint a győzelem.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá