Súlyos mentális problémáiról vallott Dustin Poirier

Súlyos mentális problémáiról vallott Dustin Poirier


Dustin Poirier a múlt hétvégén óriási comebacket hajtott végre. Azok után, hogy tavaly júliusban kiütötte őt Justin Gaethje a BMF meccsen, bevállalt egy top 10-en kívüli, de nagyon veszélyes, feltörekvő fightert Benoit Saint Denis személyében.

A Gyémánt kiütéses győzelemmel vette az akadályt, és hip-hopp ismét a győztesek táborában találta magát, ahova mindig is tartozott.

A 35 éves bunyólegenda a hétfői The MMA Hourban árulta el, hogy egyáltalán nem volt könnyű idáig eljutni, hiszen egy nagyon durva vereséget követően kellett összekaparnia magát a földről.

Mentális problémáiról vallott Dustin Poirier


„Nagyon súlyos mentális problémákon mentem keresztül. Voltak gondok rendesen. Rossz volt a helyzet. Nagyon rossz. Néha még annál is rosszabb gondolataim voltak, hogy soha nem bunyózok többé. A vereség után még pszichológushoz is elmentem. Szerintem nagyon fontos, hogy ne tartsuk magunkban a dolgokat, hanem kibeszéljük, ami bennünk van. Ott vagyunk folyton a reflektorfényben, mint a kemény fickók, de mi is érző emberi lények vagyunk. Dustin, a bunyós... de mi a helyzet az igazi Dustinnal? Mi van velem? Az élet mély dolog. A bunyó csak egy része. Jó néha törődni magaddal."Micsoda comeback story ez így!

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá