Súlyos egészségügyi gondokkal küzd Derrick Lewis
MMA

Súlyos egészségügyi gondokkal küzd Derrick Lewis


Bár nem tértünk ki rá, a UFC 247-en bunyózott Derrick Lewis Ilir Latifi-vel nehézsúlyban. "The Black Beast" most árulta el, hogy egy nagyon súlyos egészségügyi problémája van, ami miatt volt orvos, aki eltanácsolta a hétvégi meccsétől.

“Az edzőm azt mondta muszáj megnézetnem magam egy aggasztó orvosi lelet miatt, ami az edzéseimet is akadályozta. Nem szabad folyton ezen aggódni, de muszáj kivizsgálni. A UFC orvosai tudják, miről van szó, és a houston-i orvosok is tudják. Egy ideje küszködök ezzel. És ez most vér komoly, nem hülyéskedek."

Lewis nem árulta el pontosan, mi ez a rejtélyes betegség vagy állapot, csak utalt rá:

"Egy olyan dologról van szó, ami nagyon sok sportolót érint, mindegy, hogy az egészséges, vagy sem. Egy pillanat alatt megtörténet bárkivel. Hatással lehet az életemre. A dokim azt mondta a UFC 247 előtt, hogy nem kéne bunyóznom, de a UFC orvosai is megvizsgáltak, és azt mondták, nem lesz probléma."

A megfejtéshez talán közelebb juttat Derrick következő mondata, talán nem:

“Elég aggasztó volt, az első menetben meg is történt. De úgy voltam vele, oké, most nem gondolok rá."

A UFC orvosai egyébként gyakran szoktak versenyzőket levenni a card-ról, Antonio Arroyo-t például izomgörcs miatt nem engedték harcolni. Lewis mindenesetre azt mondta, ha az Ngannou vs. Rozenstruick meccsről valaki kiesik, képes lesz belebújni a beugróember szerepébe.

Szerintetek mi lehet Derrick egészségügyi problémája?


Szólj hozzá