Súlyos egészségügyi gondokkal küzd Derrick Lewis
MMA

Súlyos egészségügyi gondokkal küzd Derrick Lewis


Bár nem tértünk ki rá, a UFC 247-en bunyózott Derrick Lewis Ilir Latifi-vel nehézsúlyban. "The Black Beast" most árulta el, hogy egy nagyon súlyos egészségügyi problémája van, ami miatt volt orvos, aki eltanácsolta a hétvégi meccsétől.

“Az edzőm azt mondta muszáj megnézetnem magam egy aggasztó orvosi lelet miatt, ami az edzéseimet is akadályozta. Nem szabad folyton ezen aggódni, de muszáj kivizsgálni. A UFC orvosai tudják, miről van szó, és a houston-i orvosok is tudják. Egy ideje küszködök ezzel. És ez most vér komoly, nem hülyéskedek."

Lewis nem árulta el pontosan, mi ez a rejtélyes betegség vagy állapot, csak utalt rá:

"Egy olyan dologról van szó, ami nagyon sok sportolót érint, mindegy, hogy az egészséges, vagy sem. Egy pillanat alatt megtörténet bárkivel. Hatással lehet az életemre. A dokim azt mondta a UFC 247 előtt, hogy nem kéne bunyóznom, de a UFC orvosai is megvizsgáltak, és azt mondták, nem lesz probléma."

A megfejtéshez talán közelebb juttat Derrick következő mondata, talán nem:

“Elég aggasztó volt, az első menetben meg is történt. De úgy voltam vele, oké, most nem gondolok rá."

A UFC orvosai egyébként gyakran szoktak versenyzőket levenni a card-ról, Antonio Arroyo-t például izomgörcs miatt nem engedték harcolni. Lewis mindenesetre azt mondta, ha az Ngannou vs. Rozenstruick meccsről valaki kiesik, képes lesz belebújni a beugróember szerepébe.

Szerintetek mi lehet Derrick egészségügyi problémája?

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá