Submission-nel debütált Khabib 2.0 a UFC-nél

Submission-nel debütált Khabib 2.0 a UFC-nél


Khamzat Chimaev-re nem csak a kinézete miatt mondják, hogy ő az új Khabib Nurmagomedov, hanem a küzdőstílusa, valamint az eredményei miatt.


Ahhoz képest, hogy "Borz" váltósúlyú, a UFC-ben való szerelést középsúlyban vállalta el méghozzá beugróemberként, és az akadályt akadálytalanul vette. Az egyik specialitásával, Brabo fojtással hatástalanította John Phillips nevű ellenfelét, ez volt a harmadik ilyen kivégzése!
Ezzel 7-0-ra javította mérlegét a svéd színekben induló harcos, akinek eddig egytlen meccse sem ért véget pontozással, mindenkit kivégzett, profi mérlegében 4 TKO-s diadala van.


A meccs utáni interjújában Khabib egyik jelmondatát használta:


"I will smash them", azaz "Mindenkit szét fogok zúzni." – mondta, és hozzátette, hogy a bajnoki övért jött a UFC-be és hogy simán ott van Kamaru Usman szintjén.


Ennél jobban nem is lehetne debütálni. Ahogyan azt Palpatine mondta a kis Anakin-nak a Star Wars-ban, mi is ezt üzennénk Borznak:


"Figyelemmel fogjuk kísérni a pályafutásodat."

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41
Szólj hozzá