Stipe Miocic vs. Francis Ngannou: áprilisban!
MMA

Stipe Miocic vs. Francis Ngannou: áprilisban!


Dana White elmondása szerint áprilisra tervezik összehozni a Stipe Miococ vs. Francis Ngannou összecsapást, melynek tétje a szervezet nehézsúlyú öve lesz.

Ngannou (15-3) már régóta áhítozik egy újabb címmeccsre, ahol visszavághatna Miocicnak (20-3), aki 2018. januárjában simán kipontozta.

A kameruni származású „ragadozó” az ezt követő Lewis elleni érthetetlen meccse után újra magára talált, zsinórban 4 embert intézett el hihetetlen gyorsasággal a nehézsúlyú elit tagjai közül, miközben Miocic a maga Cormier elleni trilógiájával volt elfoglalva.

Ngannou régóta lobbizik (teljesen jogosan) egy újabb címmeccsért, ami egyre inkább úgy tűnik, hogy idén tavasszal megvalósulhat, a győztesre pedig jó eséllyel Jon Jones vár majd.

Mindez természetesen még nem hivatalos, de reméljük, a UFC és Dana White teljesíti az ígéretét, és mihamarabb láthatjuk a nehézsúly három legjobbját a ketrecben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá