Stipe Miocic: Ngannou erőset üt, de nem különb a többinél
MMA

Stipe Miocic: Ngannou erőset üt, de nem különb a többinél


Tényleg azt hitted, a UFC nehézsúlyú világbajnoka, aki egyben tűzoltó is, FÉL valakitől? Rosszul hitted.

Január 20-án érkezik a UFC 220, Stipe Miocic és Francis Ngannou főszereplésével, mi pedig már elig várjuk, hogy összecsapjon a két KO-gép. Francis nemrég Alistair Overeem-et, a K-1-es veteránt csapta ki (ez volt egyébként az év kiütése az MMAFighting.com szerint, és ezzel nehéz lenne vitatkozni), a hype vonat csak úgy zakatol, de sokan elfelejtik, hogy Miocic is olyan, hogy álmából felkeltve kiüt bárkit a világon, és elsétálós KO-val andalog vissza az ágyba. Ütötte már ki Mark Huntot, és Junior dos Santost is.


Miocic nemrég nyilatkozott az ellenfeléről, akit szimplán csak egy újabb embernek tart, akit elé raktak.
Ngannou kemény fickó, nagy, erőseket üt, de nem különb a többinél. Ennyi az egész. Azt mondjátok, Mark Hunt nem üt keményeket? Vagy Roy Nelson? Vagy Junior dos Santos? Ne már. Ngannou keményeket üt, és ha eltalál, akkor vége a játéknak, game over, de nem fogok meghunyászkodni, résen leszek, és teszek arról, hogy mindent jól csináljak. Miért kéne megfélemlítve éreznem magam? Okkal vagyok bajnok."Ezzel szemben az első farkasszemnézés után Ngannou azt mondta a bajnokról, hogy a ketrecben csak megpróbál túlélni, semmi más nem csinál majd. Ha már szóba került:
"Amíg én itt vagyok, nem lesz másé az öv" – tette hozzá egy friss interjúban Miocic.Remélem, Miocic nem babonás, mert a UFC történelmében még egy nehézsúlyú sem tudta kettőnél többször megvédeni a címét, bármennyire is furcsa, de rekordot döntene az amerikai, ha harmadszor is győzedelmeskedne bajnokként. Úristen, nagyon várós ez a meccs. Szerintetek mi lesz?Szólj hozzá