Stipe Miocic nem kér bocsánatot, amiért vár Jon Jones-ra: 'nem érdekel a cím, csak Jones'
MMA

Stipe Miocic nem kér bocsánatot, amiért vár Jon Jones-ra: 'nem érdekel a cím, csak Jones'


Stipe Miocic ugyanabban a cipőben van, mint Michael Chandler, aki türelmesen kivárta, hogy Conor McGregorral megmérkőzhessen.

Stipe, a UFC történelmének legsikeresebb nehézsúlyú bajnoka már elmúlt 41, és immár három éve nem bunyózott. Legutóbb Ngannoutól kapott ki 2021-ben egy csúnya KO-val, és miután ezt rendesen kipihente, jött számára egy lehetőség, hogy megmérkőzzön az időközben nehézsúlyú bajnokká váló Jon Jones-szal, minden idők legjobb UFC bajnokával.

A meccset tavaly novemberre tűzték ki, azonban Jones mellizom szakadása miatt el kellett halasztani egy későbbi időpontra.

Miocic simán bevállalhatott volna egy mérkőzést bárkivel, hiszen ez egy lassan gyógyuló sérülés és műtétre is szükség volt, de nem tette. Úgy döntött, inkább megvárja, míg Jones meggyógyul. Okos döntés volt tőle, mert ha időközben esetleg kikapott volna valakitől, akkor elesett volna ettől az "örökségi bunyótól".

Miocic most megerősítette, hogy nem kíván sem Tom Aspinallal, sem mással megmérkőzni, nem érdekli a cím, csak "Bones"-ra fáj a foga.
“Senki más nem érdekel, csak Jon Jones. Még a bajnoki cím sem. Várni fogok rá. Akarom ezt a bunyót” – mondta Stipe a JAXXON Podcast aktuális adásában.

A mérkőzésnek nincs kitűzött időpontja, de Jones pár napja azt nyilatkozta, ő már tudja a dátumot, de Dana White-ra bízza a nagy bejelentést.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá