Stipe Miocic marha pipa, amiért Lewis harcolhat a nehézsúlyú címért Cormierrel
MMA

Stipe Miocic marha pipa, amiért Lewis harcolhat a nehézsúlyú címért Cormierrel


Stipe Miocic már akkor is neheztelt a UFC-re, vagyis pontosabban Dana White-ra, amikor Francis Ngannou-t éltették helyette. Az sem volt szimpi húzás a szemében, hogy miután kikapott Daniel Cormiertől, nem kapott azonnali visszavágót, a UFC (vagyis inkább Daniel) helyette a Brock Lesnar vs. Cormier meccset hypeolta.

Most megint olaj volt a tűzre, hogy helyette Derrick Lewis bunyózhat DC-vel a nehézsúlyú címért. Miocic, a UFC legdominánsabb nehézsúlyú bajnoka (háromszor védte meg a címet – ez nem tűnik soknak, de a UFC-nél bizony ez a rekord) a Twitteren fakadt ki, nem is akárhogy, miután DC állítólag elutasította kérelmét a visszavágóra:

“Sokkal jobb bunyós vagyok, mint amilyen ő volt. Tízből kilencszer megverem Cormiert, és azt ő is jól tudja. A bunyó napján pont ő nyert, egy esélye volt. Fojtogat belülről ez a dolog, nagyon rossz érzés. Egyetlen nehézsúlyú sem érte el azt, amit én. #HWGOAT"Lewis épp a legutóbbi hétvégén verte meg Alexander Volkovot, ami hatalmas meglepetés volt, hiszen az orosz majdnem három teljes meneten át sokkal jobb volt, mint ő, de ezzel az amerikai rengeteg új rajongót szerzett magának. A necces meccset leszámítva egyébként persze iszonyatosan jó mérlege van Lewis-nak: ugyan Mark Hunt kivégezte őt, de legutóbbi 10 meccséből 9-et megnyert, és közben bezsebelt 5 Est Mérkőzése bónuszt is.Szólj hozzá