Stipe Miocic azonnali visszavágót kér Cormiertől, kiosztotta Lesnart és a UFC-t is

Stipe Miocic azonnali visszavágót kér Cormiertől, kiosztotta Lesnart és a UFC-t is


A UFC 226 legnagyobb vesztese egyértelműen Stipe Miocic volt. Nem elég, hogy kikapott a sokáig félnehézben ynomuló Daniel Cormiertől, de míg a földön feküdt összetörve, a meccs után Brock Lesnar egy jókorát belé is rúgott. Miocic nem igazán kapta fel a vizet azon, hogy a pankrátor egy darab szarnak nevezte őt – legalábbis ezidáig.Az egykori nehézsúlyú bajnok a ketrecben egy darab szót sem Joe Rogannek és ezáltal a jelenlévő közönségnek. Legutóbbi interjújában kiderült, hogy miért nem:
"Egy szarság volt az egész, és nagyon tiszteletlen is egyben. Azt hittem, meginterjúvolnak engem a meccs után, és akartam is visszavágót kérni Danieltől. Amikor Brock bejött, azt gondoltam, 'na jó, én leléptem, nincs szükségem erre a cirkuszra'. Hogy lehet címmeccset adni egy olyan embernek, aki több mint két éve nem bunyózott, jelenleg eltiltását tölti, mert a legutóbbi meccsén lebukott doppinggal?

Én érdemlem meg a címmeccset, nem pedig ő. Én vagyok az, aki átment a divízión, én védte meg a legtöbbször a címet, és engem dobnak félre? Na ne már. Nem tudtam, hogy erről szól a UFC. Gondolom úgy kell nekik a nézettség, mint egy falat kenyér. csókold meg a valagam, ha úgy gondolod, nem érdemlem meg a címmeccset."

Dana White állítólag később elnézést kért a bajnoktól, de Stipe szerint ez annyit ér a jelenlegi szituban, mint halottnak a beöntés:
"(Dana) Odajött hozzám, két másodperc alatt elnézést kért mindazért, ami a ketrecben történt a meccs után. De ennek a bocsánatkérésnek semmi jelentősége nincs, ha nem tesznek eleget a kérésemnek."

És most egy komoly kérdés következik, tedd a szívedre a kezed, és válaszolj kérlek őszintén: melyik meccset néznéd meg jövőre?

A, Daniel Cormier vs. Stipe Miocic 2.
B, Daniel Cormier vs. Brock Lesnar

Indulhat a szavazás :)


Szólj hozzá