Sosem látott felvételek a UFC egyik legsötétebb gálájáról
MMA

Sosem látott felvételek a UFC egyik legsötétebb gálájáról


A UFC 229: Khabib vs McGregor gála befejezése a UFC történelmének egyik legszégyenteljesebb "színfoltja".

Már a gála felvezetése értékelhetetlen lett, mivel McGregor Khabib hovatartozását, vallását és családját nem kímélve, alkoholt nem megvetve nyomta le a sajtótájékoztatókat 2018. október 7-én, azaz majdnem napra pontosan két éve ilyenkor.

Miután a negyedikben lefojotta az írt, Nurmagomedovnál is elgurult a gyógyszer, nem is akárhogy: a biztonsági embereket kikerülve átbukfencezett a ketrecen, majd igazi Sasként ugrott rá Conor egyik csapattársára, Dillon Danis-re.

Azonnal elszabadult a pokol: Conor megütötte Khabib egyik csapattársát, amikor a ketrec tetejéről figyelték az eseményeket, mondván, hogy a saját csapatát akarta védeni ezzel, mert azt érezte, hogy a srác csatlakozik Khabibhoz a nézőtéren kialakult bunyóban. Ez még jobban olaj volt a tűzre, Khabib csapatából többen is nekirontottak a legyőzött írnek.

McGregor most az Instájára feltett egy eddig sosem látott kameraállást, ami ezeket a jeleneteket örökíti meg, és azt írta hozzá, hogy nem volt szerencséjük a támadóinak (Conor elég jól jött ki ebből a 3 az 1 elleni küzdelemből – a szerk.):

View this post on Instagram

Unlucky lads 😂

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) onEgyébként Khabib nemrég nyilatkozta, hogy 5 milliárd dollárért sem vállalná be a The Ultimate Fighter bunyóreality-ben való kapitánykodást Conorral szemben, mert nem szeretné, ha az ír ezáltal megint nagy figyelmet kapna.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá