Snoop Dogg elhűlve figyeli Nurmagomedov vérengzését a legviccesebb UFC 205-videón

Snoop Dogg elhűlve figyeli Nurmagomedov vérengzését a legviccesebb UFC 205-videón


Élő kommentár a Doggfathertől = megfizethetetlen.


Khabib Nurmagomedov némi rázós állóharc után elkapta Michael Johnsont, levitte, és a földön nagyon csúnyán szétmarcangolta őt a UFC 205 második legegyoldalúbb meccsén (a legegyoldalúbb természetesen Conor McGregor kiütéses győzelme volt Eddie Alvarez fölött). A dagesztáni szambófenomén teljesítménye tényleg félelmetes volt, de Johnson anyukáját leszámítva talán senki sem ijedt meg tőle annyira, mint Snoop Dogg.

A legzöldebb rapper a Nick Diazzal való spanglizás és a Jon Jonesszal való bandázás (és biztos, hogy spanglizás) után most megint MMA-kontenttel állt elő, és ez simán a legviccesebb videó, ami a UFC 205 kapcsán született. Snoop felvette, ahogy a Nurmy-Johnson meccs befejező jeleneteit nézi, és élőben kommentálta a látottakat.A hip-hop hősön Nurmagomedov nagy benyomást tett, mindezt úgy, hogy Snoop a gála előtt még sohasem hallott róla. Nem is tudta kimondani a nevét, és Nurmagobad... gov-nak titulálta. Emlékezetes, ahogy Snoop kielemzi, milyen kezelésben részesíti Khabib Johnsont: „játszadozik vele, az arcába teszi a mogyoróit, meg minden faszság.” Aztán a Doggfather hozzáteszi, hogy nála bármely 155 fontos ellen a dagesztáni a favorit, és hogy a frissiben 24-0-ásra változott mérlege után Nurmy az ő „új niggája.”

Snoop respekt Nurmagobadgov: ez mégiscsak egy tökéletes világ.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá