Sergio Pettis bajnok lett a Bellatornál!
MMA

Sergio Pettis bajnok lett a Bellatornál!


Immár a fiatalabbik Pettis is elmondhatja magáról, hogy bajnok lett egy MMA világszervezetnél.

Sergio a hajnali Bellator-gálán kapott címmeccset harmatsúlyban a regnáló bajnok, Juan Archuleta ellen, és tudott is élni a lehetőséggel.

Összeszedtünk pár videót a meccs legérdekesebb pillanatairól, menetről menetre:Sergio egyhangú pontozással lett a szervezet új harmatsúlyú bajnoka. Juan 6-szor is levitte a földre, ezekből villámgyorsan felállt, illetve ő talált be többet ütésekkel az öt meneten át tartó ütközetben. Sokat elmond Sergio védekezési képességeiről, hogy Archuleta 263 ütést indított útnak, ám ebből mindössze 35 ért találatot.

Rettentő ügyesen kontrázott, türelmesen kivárta, hogy a bajnok megnyíljon. Testvére, Anthony is ott volt a sarkában segítőként. A Bellator elnöke, Scott Coker is örült, hogy egy ekkora név lett a bajnok náluk.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá