Seres Róbert ismét egy első menetes TKO-val győzte le ellenfelét (frissítve)

Seres Róbert ismét egy első menetes TKO-val győzte le ellenfelét (frissítve)


Az első menetes kiütéseiről ismert Seres 'Maximus' Róbert ismét hozta a formáját, az első menteben kiütötte ellenfelét a hajnali Samourai MMA 7 gálán.

A Franciaországban élő magyar MMA-fighter 160 fontos súlycsoportban lendült neki kanadai ellenfelének, Xavier "Spartacus" Nash-nek egy háromszor öt percesre tervezett profi MMA-mérkőzésen. A bunyót azonban ismét idő előtt fejezte be Maximus, méghozzá az elsőben, amelyben technikai kiütéssel győzött, 8-4-re javítva mérlegét a profik között.Sajnos videót nem tudunk mutatni a meccsről, ezért a részleteket sem ismerjük, de azt olvastuk az egyik oldalon, hogy Seres nagyot comebackelt a meccsen. Robit felkértük egy interjúra – amint válaszol, írunk új cikket, vagy frissítjük a jelenlegit.

Stay tuned!

UPDATE: A mérkőzés videója


Mint kiderült, nem volt itt szó semmiféle comebackről, Robi egyszerűen lemészárolta Nash-t mindössze 34 másodperc leforgása alatt (katt a Videók a Facebookon gombra a felvételért).A mérkőzés utáni interjúknál a magyar fighter visszavágót kért Jesse Ronson ellen, akitől legutóbb egy váltósúlyú bajnoki címmeccsen kikapott, érzése szerint a mérkőzésvezetőnek nagy szerepe volt ebben.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá