Semmi sem tart örökké: könyörtelenül kiütötték Michael 'Venom' Page-t
MMA

Semmi sem tart örökké: könyörtelenül kiütötték Michael 'Venom' Page-t


A többszörös W.A.K.O. kick-box bajnokot úgy ismertük meg, hogy ő egy állandóan pofátlanul menőző KO-gép, aki mindenkit merevre üt, meghökkentően könnyedén.

Hát, fogalmazzunk úgy, most őt végezték ki úgy, ahogy ő szokott kivégezni embereket, életében most először. A nála sokkal tapasztaltabb Douglas Lima (31-7) volt az elkövető, aki a világon először le tudta őt győzni és ki tudta őt ütni MMA-ban:Lima kirúgta Venom bal elülső lábát, így lekerült a földre, ahonnan azonnal megpróbált feltápászkodni, de nem vette észre, hogy épp az álla felé érkezik egy óriási ütés. Ahelyett, hogy védekezett volna, MVP a felállásra koncentrált, és ez is okozta a vesztét.

Az ütés betalált, ő pedig azonnal elveszítette az eszméletét. A bíró mentette meg, miután bekapott még 2 teljesen felesleges ütést ájultan.

Lima egyébként bajnok volt a Bellatorban, övét Rory MacDonald ellen veszítette el, de most ismét címmeccset kell kapnia ezek után.

A kivégzés ismét itt:Hát igen, semmi sem tart örökké: nem lehet megúszni ennyi bohóckodást a ketrecben büntetlenül.

A két bunyós egyébként nagyon barátságos volt egymással a mérlegelésen, mindketten tisztelik a másikat.

MVP a Facebookon nyilatkozott a veresége után 1 órája, és azt írta, örül, hogy épp Lima volt az, aki megverte őt. Elismerte, hogy hibázott, és megígérte, hogy vissza fog térni.


Szólj hozzá