Semmi sem igaz abból, amit ez a plakát állít

Semmi sem igaz abból, amit ez a plakát állít


Nem volt véletlen, hogy nem írtuk meg a napokban felröppent hírt, amit sokan bekajáltak. Wanderlei Silva posztjáról van szó, amiben egy ígéretes plakát jelent meg, állítva, hogy hivatalos a Tito Ortiz vs Rashad Evans, a Vitor Belfort vs Wanderlei SIlva és a Fedor Emelianenko vs Fabricio Werdum összecsapás.


Werdumék valóban egyezkednek a bunyóról, de még nagyon messze vannak a hivatalos bejelentéstől. Vitor Belfortnak van egy hivatalos bejelentett meccse a BKFC-nél Alain Ngalani-val, tehát eleve nem bunyózhat Wanderleivel ezelőtt. Senkinek sincs két meccse előre betervezve. Egyszerre csak egy. Rashad Evans hivatalosan is visszavonult fighter.


Belfort odaszólt Wanderlei-nek, hogy a kamu hírek osztogatása miatt inkább térjen rá az egyezkedésre, és próbáljon összehozni hivatalos meccseket.


És hogy hogyan tudjátok lefülelni a fake news-t? Elsősorban érdemes megnézni a plakát igényességét. Már a betűtípusból látni, hogy itt valami bűzlik. Másrészt, tessék szépen több forrásból tájékozódni: ha a legnevesebb lapok nem írták meg, az még nem jelenti azt, hogy kamu a hír, de kétkedésre mindebképp okot ad.


Fake news vs TOTALDAMAGE: 0-100.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá