Sean O'Malley: Merab Dvalishvili lesz a következő kihívóm
MMA

Sean O'Malley: Merab Dvalishvili lesz a következő kihívóm


Sean O'Malley bejelentette, hogy Merab Dvalishvili lesz a következő harmatsúlyú bajnoki kihívója.

"Sugar" a UFC 299-en magabiztosan legyőzte Marlon Verát, majd kihívta az eggyel feljebb lévő pehelysúly újdonsült bajnokát, Ilia Topuriát egy bajnok vs. bajnok superfighra.

Ezt az elsőszámú bajnoki kihívó, Merab Dvalishvili nem vette jó néven, és meggyanúsította O'Malley-t azzal, hogy direkt kerüli, mert fél, hogy kikap tőle. Hát, aki azt hitte, ez igaz, az nagyot tévedett, Sean ugyanis kedd éjjel bejelentette, hogy Merab kap lehetőséget a címszerzésre, ami abszolút a helyes lépés.
"Merab a következő. K***ára Merab a következő! A kívánságod teljesült" – üzente kihívójának Sean a TimboSugarShow podcastben. "Sokan azt mondták, félek tőle, kerülöm. Na hát az biztos, hogy ez a kis srácot nem kerülöm. Tetszenek az esélyem ezen a meccsen. Többféle módon is nyerhetek. Lázba hoz ez a mérkőzés. Soha nem kerültem, csak nem hozott lázba eddig. De most eljött az ideje ennek a meccsnek."Merab egészen gyerekkora óta birkózik, és arra a kérdésre, mivel tölti majd az idejét az edzőtáborban, Sean poénkodva azt mondta, nem árnyékbokszolni, hanem árnyékbirkózni fog.

Ez a meccs a stílusát tekintve nagyon jó, hiszen alapvetően egy striker áll majd szemben egy birkózóval. Egy olyan striker, aki inkább távolról szereti osztani az ellenfelét, és egy olyan birkózó, aki mindig azon fáradozik, hogy közvetlen közelről harcolhasson.

A mérkőzésnek még nincs hivatalos időpontja.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá