Sean O'Malley azt mondja, bajnoki címmeccset vív legközelebb
MMA

Sean O'Malley azt mondja, bajnoki címmeccset vív legközelebb


Ez azonban nem jelenti azt, hogy jön az Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley title fight. Elmagyarázzuk, miért.

"Sugar" a UFC 280-on élete legnagyobb győzelmét aratta, amikor megosztott pontozással az ő nevét hozták ki az ex-bajnok Petr Yan ellen. Bár a mérkőzést sokan inkább Yan-nak adták volna – és tudjuk, hogy nem feltétlen kell ez alapján ítélni –, azért a két ember arcát ha megnézzük, láthatjuk, hogy Yan csupa vér volt, O'Malley-n pedig egy karcolás sem esett, kis túlzással.

A Yan elleni bunyón után Sean nem kért azonnali címmérkőzést, pedig kellett volna, hiszen az elsőszámú kiemeltet győzte le, aki ráadásul nemrég még bajnok volt. Most viszont azt mondja, most tárgyalt a UFC-vel, és ledumálták, hogy mindenképp banjoki címmérkőzést vív legközelebb:
"Nem kell észlénynek lenni ahhoz, hogy kitaláld, én hozom a legnagyobb nézettséget. Bárkivel is bunyózok, az lesz legnézettebb meccs a divízióban. A következő mérkőzésem a bajnoki címért megy majd."

Ez azonban nem jelenti azt, hogy jön az Aljamain Sterling vs. Sean O'Malley title fight, mert O'Malley csak júliusban tér vissza, az meg még sok idő, addig simán lemehet egy Sterling vs. Henry Cejudo címmeccs, annak a győztesével mehetne Sean.

Sugar azt mondta, reméli, hogy Cejudo leveri Sterlinget, mert vele sokkal szívesebben bunyózna. Persze nem azért, mert fél Sterlingtől:
“Cejudo sokkal nagyobb skalp, mint Aljo. Az ember olimpiai aranyérmes birkózó és dupla súlycsoportos UFC bajnok. Őt sokkal nagyobb dolog legyőzni, mint Sterlinget.”


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá