Sárközi Robi ismét a USA-ban járt, Renzo és Urijah csapatánál

Sárközi Robi ismét a USA-ban járt, Renzo és Urijah csapatánál


Sárközi Robi ismét a USA-ban járt, erről küldött egy rövid összefoglalt nektek.New York-ban kezdtük az edzéseket, valamint a tárgyalásokat Renzo Gracie klubjában, melynek fő célja az volt, hogy Magyarországra hívjuk őt ebben az évben, lehetőleg már szeptemberben szeminárium céljából. Renzo-val már 15 éve vagyunk barátok, amint hívtuk, jött is a klubhoz és rögtön igent mondott a meghívásunkra, az egyeztetések folynak.Pár nap elteltével átmentünk Kaliforniábaahol az Team Alpha Male-be, Urijah Faber csapata volt a cél.

Itthon már beszéltünk telefonon Urijah-val, de sajnos személyesen nem tudtunk találkozni, mert Hawaii-on tartott szemináriumot, viszont megadta, kikkel tudunk beszélni, hogy a csapatához milyen módon tudnánk csatlakozni (titkon remélem el tudom majd őt is hozni, még nem járt Európában. Rajta vagyok,régóta barátom ö is. Itt is sikeres tárgyalások folytak, valamint edzhettünk Cody Garbrant-al, Darren Elkinsel-el és a fekete öves BJJ-s Chris James Holdsworth-al.

Sikerült beszélnem az Alpha Male verseny szervezővel is, aki koordinálja a harcosok mindennapjait a fighter házakat, valamint a versenyekre való bejutást. (bellator.ufc.titan fight .stb).

A Gladiator Challenge mérkőzésére való felkészülés a Team Alpha Male-nél  Besztercei Rajmundnak nagyon jól sikerült, de sajnos az ellenfele lesérült, így nem meccselt. UFC harcosokkal edzett nap mint nap, sok tapasztalatot szerzett technikailag. Legközelebb egy 3 hónapos kintlétet szervezünk neki, ahol más szervezeteknél is kap lehetőséget.Tedd Williams biztosított bennünket arról,  hogy ha hozunk magyar harcosokat, berakja őket a Gladiator Challenge versenyeire.Az út nyitva áll és a lehetőségek adottak mindenki számára, én azon vagyok, hogy minél többen éljetek a lehetőséggel. Üdv mindenkinek!


Szólj hozzá