Breaking: Sage Northcutt, a UFC egykori sztárja 4 év után visszatér!
MMA

Breaking: Sage Northcutt, a UFC egykori sztárja 4 év után visszatér!


Ez a semmiből jött: Sage Northcutt egyszercsak bejelentette, hogy újra mérkőzni fog.

A UFC egykori üdvöskéje anno veretlen MMA-sként és kickboxerként, valamint többszörös karatebajnokként érkezett a UFC-be 2015-ben, akkor mindössze 19 éves volt. Esztétikus és izmos fizikuma, valamint a kiütéses debütálása miatt azonnal belopta magát a rajongók szívébe, még egy szaltót is lenyomott, lendületvétel nélkül, a gravitáció törvényeivel mit sem törődve. A klip legvégét tessék nézni:"Super" Sage érdekes módon nem vereségszéria után, hanem három nyert UFC mérkőzéssel a háta mögött hagyta ott Dana White-ékat, hogy tapasztalatszerzés céljából a "B-ligába" igazoljon. Csapata azt hitte, hogy a ONE Championshipben majd könnyebb dolga lesz, de ez súlyos tévedés volt.

A sors nagyon megleckéztette, a debütálásán akkorát kapott ellenfelétől, Cosmo Alexandre-től, amekkorát 8 mérkőzés alatt összesen nem nyelt be a UFC-ben – az ütéstől szilánkosra tört az állkapcsa és egy nagyon nehéz, embert próbáló, 9 órás műtéten kellett átesnie.

Négy éves kihagyás következett ez után. Figyelemmel kísértük őt a közösségi médiában, és egyetlen posztja sem utalt arra, hogy valaha visszatér, mindig az izmait mutogatta és tápkiegeket reklámozott, egyszer sem láttuk edzeni.Pár órája jött a hír, hogy Sage május 5-én, Ahmed Mujtaba (10-2) ellen tér vissza a ONE Championshipben, a promóció akkor rendez először gálát az USA-ban, ezen vív főmeccset Demetrious Johnson és Adriano Moraes.

Alig várjuk, hogy Sage-et a ketrecben és reméljük, újra beindul a karrierje.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá