Hivatalos: Roy Jones Jr. ellen tér vissza Mike Tyson, igazi bunyót ígér

Hivatalos: Roy Jones Jr. ellen tér vissza Mike Tyson, igazi bunyót ígérazt állítja, Mike Tyson ellene szeretne visszatérni.

Ezt a TMZ is megerősítette, és dátumot is írtak: szeptember 12-én lesz a bemutató mérkőzés. Ez elvileg játékos sparringot jelent, de Mike azt mondta, esze ágában sincs bohóckodni, igazi bunyóra készüljünk, nem tudja, mi az, hogy "félgőzzel bokszolni."

WOW!

Roy azt mondta, nem tervezett visszatérni, de erre az ajánlatra nem tudott nemet mondani:
“Mike egy legenda. Őrület lenne kapni egy ajánlatot arra, hogy ringbe lépjek vele, és ennek nemet mondani. Nem akartam visszavonulni, de Mike Tyson kedvéért megtenném. Fura, hogy annyi lehetősége van, de engem választott. És mivel ezt megtette, miért ne mondanék rá igent?"

Korban egymáshoz illenek, Roy Jones 51, míg Tyson 54 éves, de más súlycsoport a két ökölvívó, Jones főleg félnehézsúlyban bokszolt.

Mike kicsit előbb kezdte meg a felkészülést, mint Roy, ennyi fórja lesz vele szemben.

https://www.instagram.com/p/CC_tlidJEDl/?igshid=12g7jzc2pins1

Jones-t sem kell félteni, ő meg azt mondta, tudja, hogy Mike a fejére fog vadászni majd, de ha nem tudja legyilkolni a kezdeti menetekben, akkor bajban lesz, mert neki sokkal jobb kondija van.

A mérkőzés 8 menetes lesz, ha végigmegy.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá