Rousey megtörte a csendet, közleményt adott ki a Nunes-vereségről
MMA

Rousey megtörte a csendet, közleményt adott ki a Nunes-vereségről


Rövid is, sablon is, de a miénk.


Szemben a Holly Holm-tól elszenvedett KO utáni néma csenddel, Ronda Rousey szűkszavúan bár, de nyilatkozatott tett a szombat hajnali mérkőzése után. Az ESPN-nek küldött gondolatai a következők voltak:
Köszönetet szeretnék mondani minden rajongómnak, akik ott voltak velem, nemcsak a legnagyobb pillanatokban, hanem a legnehezebbekben is. Nincsenek szavak arra, mennyit jelent nekem a szeretet és támogatás.

Az elmúlt évben a fő célom a visszatérés volt, nemcsak a bunyóhoz, hanem a győzelemhez is. Ugyanakkor néha, még ha felkészülsz, mindent beleadsz, mert annyira akarsz valamit, megesik, hogy nem úgy történnek a dolgok, ahogy eltervezted. Büszkeséggel tölt el látni, hogy hova jutott el a női divízió a UFC-ben és le a kalappal minden lány előtt, aki ennek a része volt és lehetővé tette, beleértve Amandát.

Szükségem van némi időre, hogy visszatekintsek és hogy elgondolkodjak a jövőről. Köszönöm a belém vetett hitet és a megértést.

Ez egy meglehetősen sablonos nyilatkozat, részletesebbet nem is várhatunk és már ez is több, mint amennyit legutóbb kaptunk. Érthető Ronda csalódottsága, hisz az ő szintjén egy 48 másodperces mészárlás rossz végén lenni durva hatással van a karrierre. Hogy látjuk-e még valaha a ketrecben vagy a környékén, még nyitott kérdés. Természetesen spekulálni lehet, de biztosat csak ő tud. Remélhetőleg hamarosan nyilatkozik még. Ha megteszi, mi szólunk.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá