Rossz hír: veszélyben a Brock Lesnar vs. Daniel Cormier bunyó
MMA

Rossz hír: veszélyben a Brock Lesnar vs. Daniel Cormier bunyó


Daniel Cormier-nek valószínűleg már csak egyetlen mérkőzése van hátra a UFC-ben. A legtöbben most talán Brock Lesnar ellen látnák az élő legendát, de ott van még Jon Jones is, mint potenciális ellenfél, hiszen egyedül ő tudta legyőzni a jelenlegi nehézsúlyú bajnokot.


Azzal, hogy DC lezúzta Derrick Lewist, egy nagy akadály elgördült a Cormier vs. Lesnar meccs elől. Látszólag minden rendben volt, Lesnart elkezdték tesztelni USADA-ék, hogy 6 hónap múlva bunyózhasson, és a WWE-nél is rábólintottak arra, hogy Brock egy meccs erejéig visszatérjen a UFC-be.


El is intézték, hogy Roman Reigns legyőzze Lesnart, szóval tényleg zöld út jelezte a DC elleni ütközetet.

Viszont egy újabb akadály van a láthatáron.

Roman Reigns-nél sajnos 11 év inaktivitás után ismét kiújult a szunnyadó leukémia, a WWE pedig megpróbálja visszacsábítani Lesnart. Sajtóértesülések szerint Brock nem tudta visszautasítani az ajánlatot, valószínűleg több pénzt ígértek neki, mint a UFC, ezért leszerződött a WWE-vel. Brock időközben megint bajnok lett pankrációban.


Bár a szerződés továbbra is megengedi neki, hogy átnyergeljen egy meccsre Dana White-ékhoz, de nagy kérdés, hogy az óriás meg tud-e ülni egy seggel két lovat. Az MMA – és valszeg a pankráció is, bár ahhoz nem értek – ugyanis teljes embert kíván, és hát DC nem egy könnyű ellenfél, hogy enyhén fejezzem ki magam.

Az óra sajnos kegyetlenül és megállíthatatlanul ketyeg, DC jövő márciusban vonul vissza, ha tartja magát az ígéretéhez.


Ha nem jön össze a Lesnar elleni, Cormier azt mondta, Jon Jones-ra esne a választása.


Szólj hozzá