Rose Namajunas szerint 'az imádkozás mentette meg' Conor McGregor buszos támadásakor

Rose Namajunas szerint 'az imádkozás mentette meg' Conor McGregor buszos támadásakor


Visszaemlékezős interjút adott Rose Namajunas egy új videóban. 2018-ban járunk, amikor Conor McGregor iszonyatosan béna módon megpróbálja megtorolni azt, amit Khabib Nurmagomedov tett (felpofozta egy hotelben, többedmagával) az egyik legjobb barátjával, Artem Lobov-val:Az ír fogta magát, csapatával elrepült a UFC 223 színhelyére, és ahogy leszállt, azonnal Khabib felé indult, aki történetesen épp egy olyan buszon ült, amelyen a gálára készülő bunyósok is voltak. Páran meg is sérültek, mivel Conor a buszhoz vágott dolgokat, a szilánkok pedig repkedtek össze-vissza.

A legnagyobb sérülést viszont Rose Namajunas szenvedte el, méghozzá lelkileg. A csaj majdnem belerokkant az ijesztő esetbe, és ma azt mondja, az mentette meg, hogy imádkozott:
"Egy örökkévalóságnak tűnt ott ülni a buszban, mert nem tudtuk, ki támadott meg minket. Csak az után derült ki, hogy Conorék azok, hogy ököllel ütötték az ablakomat. Rossz érzés volt, tehetetlennek éreztem magam. Hogy mit csináltam? Elkezdtem imádkozni, ez nyugtatott meg."

Rose-nak nagy taruma volt mindez, de végül nem befolyásolta a teljesítményét, ugyanis le tudta győzni Joanna Jedrzejczyk-et, és így megvédte bajnoki címét.

Fura, hogy pont "Thug" a beceneve.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá