Rose Namajunas ismét a győztesek táborában, legyőzte Amanda Ribast
MMA

Rose Namajunas ismét a győztesek táborában, legyőzte Amanda Ribast


Rose Namajunas (12-6) két mérkőzéses vereség széria után ismét a győztesek táborát erősíti, miután legyőzte riválisát, Amanda Ribast (12-5) a UFC on ESPN: Ribas vs. Namajunas gálán a UFC Apexben.

A UFC egykori női szalmasúlyú bajnoka 2021 óta nem nyert, és most igazán kitett magáért az ötmenetes légsúlyú mérkőzésen, nagyon pontosakat ütött, jól használta a távolságot. Ribas inkább fordulásból indított támadásokkal próbált meg operálni, illetve földrevitelekkel, de végül Namajunas kick-boxa nyerte meg a bunyót egyhangú pontozással.

Ez egyértelműen hiba volt Ribas részéről, technikái nagyon szépek voltak ugyan, de az alap technikák (jab, vádlirúgás) jobban szoktak működni.

Mindenesetre Rose láthatóan nagyon örült a győzelmének, ami az első diadala a súlycsoportban:Az biztos, hogy ennél sokkal jobb teljesítményre lesz szüksége, ha ebben a súlykategóriában is szeretne nagy sikereket elérni.

A meccs után azt mondta, vagy a jövő heti Erin Blanchfield vs Manon Fiorot főmeccs győztesével, vagy az egyik top légsúlyú contenderrel, Maycee Barberrel szeretne megmérkőzni.

Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá