Ronda Rousey leharap egy fület a Tömény történelem új részében (videó)

Ronda Rousey leharap egy fület a Tömény történelem új részében (videó)


Mike Tyson tetszikeli ezt.


Épp most indult el Magyarországon is a Tömény történelem című sorozat, melyben különböző színészek ülnek le a kamera elé berúgni, hogy egyre részegebben, és ezért egyre viccesebben elmeséljenek egy-egy érdekes sztorit a történelem bármely szakaszából. Mármint eljátsszák, hogy részegek, a mesélés közben pedig megelevenedik a történet, és korabeli ruhákba bújva, korabeli díszletek között el is játsszák azt, amiről szó van, és a hab tetejére a cseresznyét az teszi fel, hogy a történelmieskedő jeleneteken, aki csak megszólal, a mesélő műrészeg abajgása jön ki a száján.

Nyugaton ez a sorozat már megy egy ideje, Drunk History címmel, az új évad egyik részébe pedig leigazolták a UFC év végén visszatérő volt női harmatsúlyú bajnokát, Ronda Rouseyt. Rousey egy igazán hozzáillő szerepben tündököl, egy hírhedt csapos/verőnőt, Gallus Maget alakítja az 1860-as évek New Yorkjában, partnere a bűnben pedig Hillary Anne Matthews színésznő, aki a képsoron egy szélhámos bőrébe bújt. Az ő fülét harapja le Ronda egy összetűzés alkalmával, de a girl power jegyében később kibékülnek, és vissza is adja a megcsonkított nőnek az alkoholban megőrzött testrészt.

">

A jelenetet márciusban vették fel, négy hónappal Rousey Holly Holmtól elszenvedett megsemmisítő veresége után. A sorozat atyja szerint azonban a bunyós akkor már teljesen pozitív volt. Ronda december 30-án, a UFC 207 főmeccsén tér vissza a ketrecbe, hogy megverekedjen a bajnoki övért a jelenlegi királynő Amanda Nunesszel.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá