Ronda beszólt a pénzzel kérkedő Mayweathernek és McGregornak
MMA

Ronda beszólt a pénzzel kérkedő Mayweathernek és McGregornak


A lóvé nem minden.


Ronda Rousey sokat tanult tavalyi vereségéből. Többek között azt, hogy a pénz nem minden. Sőt, egyáltalán nem is fontos számára.

Az MMA legnagyobb mainstream sztárja azt mondja, hogy a UFC 193 gáláján Holly Holm ellen nem volt elég felkészült és kimerülten lépett ketrecbe.
Túl sok embert próbáltam boldoggá tenni, de az eredmény az lett, hogy mindenki boldogan elsétált, én meg ott maradtam a depressziómmal. A szuper pay-per-view és a világ összes pénze nem ért kurvára semmit, mert kikaptam.

A 29 éves Rousey várva várt visszatérése a UFC 207 keretében lesz, a jelenlegi harmatsúlyú bajnok, Amanda Nunes ellen.

Ronda 12 meccsen volt veretlen, mikor Holm kiütötte, és egy nyilatkozata szerint a vereség után még az öngyilkosságon is elgondolkodott. Ugyan még mindig sok médiamegjelenéssel, filmekkel és reklámokkal kapcsolatos kötelezettsége van, de ennek ellenére azt mondja, ezentúl magát helyezi a középpontba. Az anyagiak többé már egyáltalán nem motiválják.
Ha a pénz motivál, baszd meg. Ezek a „pénz” emberek… Money (Floyd) Mayweather, Money (Conor) McGregor. Értem, miért nyomják ezt, de akkor is…

Az emberek buknak rá, mert társadalmunk meg van őrülve a pénzért, de csak azért, mert így a legkönnyebb felhívni magadra a figyelmet, és szórakoztatni a népet, még nem jelenti az, hogy ez a helyes.

Rousey azt mondja, mostani edzőtábora alatt 140-145 font (63-66 kg) között mozog, ami tíz kilóval kevesebb, mint amennyit a Holly elleni meccs előtt nyomott. A végzetes UFC 193 előtt kimerült volt a több hónapnyi edzés, filmezés és folyamatos média megjelenések miatt, illetve a nehéz fogyasztás is kimerítette.

Volt rá esély, hogy a történelmi Madison Square Garden-ben tartott UFC 205-ön térjen vissza, de nem akarta megint kompromittálni felkészülését. A főmeccset végül Conor McGregor vívta Eddie Alvarez ellen.
Conor levette a súlyt a vállamról, és ezért hálás vagyok neki. Soha többet nem teszem kockára a testem pénz vagy a nézettség miatt. Az tesz boldoggá, ha nyerek és a legjobb lehetek a világon. Minden hírverés és belefektetett energia mehet a picsába, ha kikapok.

És bárki, aki azt mondja, bármivel is tartozom neki és energiát von el tőlem az edzőtáborom alatt valami jelentéktelen szarsággal kapcsolatban „lojalitásra”, vagy „barátságra” hivatkozva, az nem érdemli meg a hűségem és semmiképpen nem a barátom.

December 30-án Las Vegasban kiderül, hogy Ronda Rousey visszahódítja-e elvesztett címét.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá