Robert Whittaker szerint Pereira kedvezőbb ellenfél számára, mint Izzy
MMA

Robert Whittaker szerint Pereira kedvezőbb ellenfél számára, mint Izzy


Alaposan felkavarta a középsúlyt Alex Pereira.

A brazil a UFC 281-en győzte le Israel Adesanyát, az embert, aki az egész középsúlyt kitisztogatta már, leverve többek között Robert Whittakert is, a divízió korábbi uralkodóját.

"A Kaszás" egy friss videóban, a UFC 284: Makhachev vs Volkanovski sajtótájékoztatóján a következő szavakkal véleményezte az epikus összecsapást:
"Jelenleg csak Costára koncentrálok (vele csapnak majd össze februárban – a szerk.), de azt elmondhatom, hogy Pereira sokkal kedvezőbb ellenfél számomra, mint Israel. Ahogy áll, és ahogy előre nyomul, úgy érzem, az inkább nekem kedvez. De azért azt hozzátenném: láttátok, mekkora ez az ember? Erről miért nem beszél senki?

A srác egy óriás, egy abszolút óriás. Adesanya is meglepően nagy élőben, de Pereira teljesen más kategória. Amikor megláttam kettejük között a különbséget, az jutott eszembe, hogy ezt az embert meg hogy engedhették be a ketrecbe ellene? Ennek ellenére úgy gondolom, le tudom gyűrni."

Jelenleg nem tudni, ki lesz Poatan következő ellenfele, de egy biztos: nagyon sok a jelentkező.

Ami Pereira súlyát illeti, igaza van Whittakernek, igazából amikor láttuk a mérkőzést, óriási különbség volt a két fighter között. Izzy volt már ilyen helyzetben, Paulo Costa például szintén sokkal sűrűbb volt mint ő, de Costa alacsonyabb, mint Pereira és mint Adesanya, szóval ez megint más.

Poatan a mérlegelést követő napon 27 fonttal volt nehezebb, 96 kilót nyomott. Persze, Adesanya is szedett fel súlyt, de nem ennyit, számára sokkal könnyebb volt a fogyasztás.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá