Robbie Lawler sérülésre hivatkozva lemondta a bunyót Mike Perry ellen
MMA

Robbie Lawler sérülésre hivatkozva lemondta a bunyót Mike Perry ellen


Khamzat Chimaev-et hívta ki Mike Perry, miután kiderült, hogy Robbie Lawler nem tudja vállalni a bunyót november 21-én egy állítólagos sérülés miatt.

Mike abban is benne lenne, hogy középsúlyban rendezzék meg a bunyót közte és "Borz" között:A baj csak az, hogy Khamzat-nak van már egy bejelentett meccse december 19-ére a harmadik top váltósúlyú Leon Edwards ellen.

Bár minden elképzelhető, ha Chimaev-ről van szó (a srác újoncként 10 nap alatt két bunyót hozott le a UFC-ben, két hónappal később pedig egy harmadikat is), ez így még talán neki is túl sok lenne – ilyen magasan jegyzett ellenfelekkel ugyanis még nem küzdött, és ha a hype vonatát szeretné életben tartani, muszáj folyamatosan nyernie.

A UFC jelenleg még senkit sem szervezett be Lawler helyére.


Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá