RIZINék ismét mérlegeltek a holnapi gálára
MMA

RIZINék ismét mérlegeltek a holnapi gálára


Folytatódik az év végi vigadalom Japánban.Tegnap jött a RIZIN nyílt súlyú torna, második kör elnevezésű gálája, mely a torna mellett hozott pár izgalmas és szemöldök felvonós meccset is. A folytatás pedig holnap érkezik, vagyis nyílt súlyú torna győztest avat a szervezet, emellett ismét ínyenc meccseket kapunk. Tudom, nézőpont kérdése. Felvezetésként mérlegeltek a card főszereplői.


A nyílt súlyú tornásoknak nyilván formalitás volt csak megjelenni, Cro Cop el sem ment, azt még nem tudtam kideríteni, hogy vajh merre lehetett. Amin megakadt az ember szeme, nyilván, az Gabi Garcia és kísérője, Cris Cyborg. Mármint a világ két predátorné marikája együtt tolja Japánban, a szépségfolt csak annyi, hogy nem egymás ellen. Garcia ellenfele, Shinobu Kandori kapcsán a láncokon kívül a visszeres lába volt csak emlékezetes, és nem akarom tudni, hogy mi lógott ki Gabi bugyijából. Damn.Alpáribb nem akarok ma már lenni, ezért nem bántom Kron Graciet sem, aki ránézésre abban a ruhában aludt, amiben bement mérlegelni, előtte pedig a Diaz tesóktól kapott kari-zöldet tolta. Amúgy az egyik legbrutálabb pehelysúlyú arcról van szó, Kawajiri ellen tolja majd holnap, már most nyalom a 10 ujjam. Ne feledjük persze, hogy main cardban jön Erson Yamamoto, akivel Pesten könnyen összefuthattok, hiszen gyönyörű magyar feleséggel büszkélkedhet a patinás japán bunyós családból származó Badman. Szóval RIZIN-féle mázsálás a fenti videóban, holnap pedig a gála.Támogasd a munkánkat, mert ezzel segítesz!

Mi naprakészen tartunk a UFC és más küzdősportok, harcművészek fontos híreivel kapcsolatosan, Te pedig most segíthetsz, hogy ezt még sokáig csinálhassuk.

Legyen az kicsi vagy nagy mértékű támogatás, egyszeri vagy rendszeres, mi nagyon hálásak leszünk és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulsz a TOTALDAMAGE Magazin jövőjéhez.

Válaszd ki a havi támogatás összegét

Válassz egy egyszeri támogatási összeget

Ft

Banki átutaláshoz szükséges adatok

Bankszámlaszám:
10300002-10606292-49020012

Cégadatok:
TOTALDAMAGE MEDIA KFT.
1037 Budapest, Jablonka út 83/a
Cégjegyzékszám: 01-09-179960
Adószám: 24743105-2-41Szólj hozzá